Atlético palasi voittokantaan voitettuaan Leganésin Calderónilla Madridin pienoisessa derbyssä luvuin 2-0.

Isäntien sankarina toimi Fernando Torres, joka vastasi isäntien kummastakin maalista. 32-vuotiaalle hyökkääjälle maalit olivat ensimmäisiä sarjassa sitten syyskuun Sporting-ottelun. Torres pääsi avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa vähän aikaan todennäköisesti juuri keskiviikon Barcelona-ottelun loistoesityksen takia.

Atlético hallitsi kamppailua, loi maalintekotilanteita ja piti Leganésin puolustusasemissa. Madridin lähiöjoukkueen paras pelaaja oli jälleen Iago Herrerín. 29-vuotias baskivahti torjui useita loistovetoja ja piti Leganésin ottelussa mukana. Herrerín torjui myös Antoine Griezmannin pilkun, mutta pallo kimposi suoraan Torresille ja kärki teki kyseisestä paikasta ottelun avausmaalin.

Torres teki ottelun toisen ja samalla myös viimeisen osuman toisen jakson alussa. Kärki sai läpisyötön pystyyn ja entinen Espanjan maajoukkuemies ampui kauden viidennen maalin.

Atlético nousi voittonsa myötä 39 pisteeseen ja on siten kolmen pisteen päässä huomenna pelaavasta Sevillasta, joka kohtaa Villarrealin sunnuntain huippukamppailussa.