Yksi Real Madridin historian suurimmista seuralegendoista kävi eilen El Transistor –jalkapallokeskusteluohjelman haastateltavana. Nimittäin 35-vuotias Iker Casillas.

Casillas kertoi haastattelun aikana mielipiteensä Santiago Bernabéun yleisöstä, heidän antamista vihellyksistä Cristiano Ronaldolle ja Sergio Ramosin viime aikaisista kommelluksista.

– Real Madridin kannattajana en ymmärrä Cristianon saamia vihellyksiä. Hän voitti hetki sitten Ballon d’Orin. Toisaalta hän on tottunut tekemään kahdesta kolmeen maalia ottelua kohti, joten odotukset häntä kohtaan ovat valtavat – se on hullua. Seuran pitää auttaa häntä, sillä hänen pitää jatkaa itsenään olemista, koska hän on maailman paras jalkapalloilija.

– Ronaldo myy paljon, joten häneltä vaaditaan paljon. Hän on maailman paras ja hänellä on se velvollisuus kannettavanaan. Joskus ei vain voi ymmärtää vihellyksiä, joita pelaajat saavat. Pitää ottaa huomioon, että viime keväänä Madrid voitti Mestarien liigan ja kuukausi sitten seurajoukkueiden MM-pokaalin. Real Madridissa on huonoja asioita, mutta ne voi laskea yhden käden sormilla.

Ramos sai paljon lokaa niskaan Sevillan kannattajilta ja Madrid-kapteeni vastasi kannattajille kyseenalaisilla eleillä. Casillasin mukaan Ramosilla on kuitenkin paljon arvovaltaa.

– Hän on Madridin kapteeni ja joillain pelaajilla siinä seurassa on vain valtavasti arvovaltaa. Tosin normaali yleisö ei tee sillä tavalla, kuten Sevillan yleisö teki. Toisaalta en halua osallistua tähän keskusteluun, mutta kaikkien yleisöjen pitäisi kiittää häntä.

Madridin edustusjoukkueen maalilla 16 vuotta viettänyt nykyinen Porton maalivahti totesi myös jatkavansa uraansa nykyisessä osoitteessaan ensi kauden.