Barcelona otti mukaansa täyden pistepotin, kun katalaanit kaatoivat Eibarin vieraskentällä lukemin 4-0.

Eibar pysyi ensimmäiset puoli tuntia hyvin Barcelonan vauhdissa ja loikin useita maalintekotilanteita. Barcelona tyytyi ottamaan hieman vastaan ja iskemään nopeasti vastaan. Se toimikin ensimmäistä kertaa vartti ennen avausjakson loppua. Denis Suárez ampui pallon verkkoon boksin ulkopuolelta ja teki samalla ottelun voittomaalin.

Eibar joutui siten odotetusti avaamaan hieman peliään, joka alkoi näkymään puolustusmuodon menettämisenä ja Barcelona osasi käyttää sen hyväkseen. Toisella jaksolla Barcelona otti peliä enemmän haltuunsa. Lionel Messi teki maalin edustalta Barcelonan toisen osuman juuri puoliskon alkuminuuteilla ja käytännössä lopetti Eibarin uskon mahdolliseen nousuun.

Eibar onnistui kuitenkin maalinteossa hienon kuvion jälkeen, mutta puskumaali hylättin oikein vihellettynä paitsiona. Vain hetkeä myöhemmin Luis Suárez pääsi laukomaan vapaasti ja veto ohitti varsin helposti Eibar-vahti Yoelin. Neymar viimeisteli loppuluvut vielä lisäajalla.

Barcelonan kannalta ottelun oikeastaan ainoa ikävä uutinen tapahtui jo kamppailun alkuminuuteilla. Sergio Busquets nimittäin loukkaantui pahannäköisesti, kun Eibarin keskikenttäpelaaja taklasi Busquetsia rajusti nilkkaan. Pelaaja joutui jättämään kentän jo seitsemän minuutin jälkeen.

Eibar-Barcelona 0-4 (0-1)
0-1 Denis Suárez (31.)
0-2 Lionel Messi (51.)
0-3 Luis Suárez (68.)
0-4 Neymar (91.)