Real Madrid koki keskiviikkona toisen peräkkäisen tappionsa, kun se joutui taipumaan Celta Vigolle Copa del Reyn puolivälierien avausosassa maalein 1-2. Ottelun jälkimainingeissa myrskynsilmään on ajautunut jälleen Sergio Ramos, joka on ollut viime viikkojen aikana otsikoissa kerran jos toisenkin.

Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen kapteeni tunnetaan sinnikkäänä taistelijana, joka on iskenut puolustajan tontiltaan ratkaisevia maaleja tärkeiden otteluiden loppuhetkillä. Äskettäin Ramosille kuitenkin vaadittiin sanktiota sevillalaisyleisön provosoinnista, ja rangaistus lopulta tulikin karman lain muodossa Ramosin puskettua seuraavassa Sevilla-ottelussa pallon madridilaisten omaan verkkoon.

Nyt Celta Vigo-ottelusta on levinnyt kuvamateriaalia, joka todistaa selkeästi Ramosin sylkäisseen kohti cup-ottelun avausmaalintekijää ja Espanjan maajoukkueeseenkin noussutta Iago Aspasia. Ei kovinkaan esimerkillistä toimintaa joukkueensa kapteenilta.

SPORTbible

@sportbible
WATCH: Real Madrid's Sergio Ramos Causes Huge Controversy After Spitting At Iago Aspas... thesportbible.com/football/news-…

Iago Aspas ei kuitenkaan jäänyt tilannetta märehtimään, vaan sivuutti sylkemistapauksen olankohautuksella.

– En edes huomannut mitä tapahtui. Näin sen, kun joku lähetti minulle videon, mutta totta puhuen en edes huomannut koko juttua, Aspas totesi Deportes Cautron haastattelussa.

– Tuollaisia juttuja tapahtuu tuhat kertaa pelissä, mutta ne saavat jäädä kentän puolelle.