Real Madrid kaatoi Málagan Santiago Bernabéun lauantaisessa alkuillassa lopulta lukemin 2-1. Isäntien kummastakin maalista vastasi Sergio Ramos. Málagan kavennusmaalin ampui Juanpi.

Real Madrid oli käytännössä pakkovoiton edessä. Ennen Málaga-kamppailua Zinédine Zidanen joukot eivät olleet ottaneet ainuttakaan voittoa viimeisestä kolmesta ottelusta. Madridin peli ei kuitenkaan näyttänyt sellaiselta ensimmäisen puolen tunnin aikana. Málaga hallitsi palloa ja loi muutaman tilanteenkin. Chory Castro laukoi pelivälineen tolppaan ja Málagan Adalberto Peñaranda loi jatkuvasti uhkaa Madridin puolustukselle.

Kymmenen minuuttia ennen puoliaikaa Málaga jätti kuitenkin Sergio Ramosin vartioimatta kulmatilanteessa ja 30-vuotias toppari puski kauden seitsemännen maalinsa vieden Madridin johtoon. Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Ramos pääsi toistamiseen maalin makuun, kun Toni Kroos antoi jälleen loisteliaan syötön ja puolustaja pääsi laittamaan pallon maalin edestä verkkoon. Uusinnat kuitenkin todistivat, että Ramos ja useat muut isäntien pelaajat olivat Kroosin vapaapotkun lähtiessä paitsiossa.

Gerard Romero

@gerardromero
FUERA DE JUEGO en el 2o del MADRID !!

Málaga kavensi noin puoli tuntia ennen päätösvihellystä, mutta andalusialaiset eivät päässeet lopulta sitä lähemmäs. Real Madrid voitti äskeisen täyden pistepotin johdosta sarjakauden ensimmäisen puolikkaan.

Real Madrid-Málaga 2-1 (2-0)
1-0 Sergio Ramos (35.)
2-0 Ramos (43.)
2-1 Juanpi (63.)