Madridissa tapahtui jättiyllätys, kun Celta haki vierasvoiton Real Madridista Copan puolivälierien avausosassa lukemin 2-1. Celtan maalintekijöinä toimivat Iago Aspas ja Jonny. Real Madridin ainokaisesta vastasi Marcelo, jonka laukaus kimposi Celta-puolustajasta maaliin.

Tulos on Celtalle suorastaan loistava. Kaksi vierasmaalia Bernabéulla ja ensi viikolla edessä oleva toinen osa Balaídosilla tulee olemaan hyvinkin jännittävä. Vieraat pelasivat kaunista jalkapalloa läpi ottelun, mutta ennen kaikkea on huomattavaa se, ettei Celta missään vaiheessa perääntynyt pelitavastaan. Eduardo Berizzon ryhmä piti palloa, loi maalipaikkoja ja lopulta onnistui käyttämäänkin niitä.

Celtalla oli avausjaksolla useita maalipaikkoja, mutta vigolaiset eivät onnistuneet viimeisissä ratkaisuissaan. Ottelun avausmaali nähtiin toisella jaksolla, kun Aspas pääsi laukomaan vapaasti noin seitsemästä metristä pallon ohi Kiko Casillan. Madrid tasoitti vain hetkeä myöhemmin Marcelon osumalla, mutta vain vajaa minuutti isäntien maalista ja peliväline oli uudestaan Real Madridin verkossa. Jonny nimittäin pääsi läpiajoon ja viimeisteli varmasti pallon takakulmaan.

Real Madrid-Celta 1-2
0-1 Iago Aspas (64.)
1-1 Marcelo (69.)
1-2 Jonny (70.)