Atlético on palannut voittoputkeen. Diego Simeonen miehistö on voittanut jokaisen tämän vuoden puolella pelatun ottelun, mutta torstai-iltana Copan puolivälierien avausosassa vastaan asettuu haastava Eibar.

Viikonloppuna Atlético kaatoi Betisin Nico Gaitánin maalilla. Gaitán saapui kesällä Calderónille Benficasta jopa 25 miljoonalla eurolla, mutta ei ole saanut itselleen haluamaansa roolia. Peliesitykset ovat olleet odotuksiin nähden varsin ponnettomia, mutta samaan aikaan Yannick Carrasco on ollut huippuvireessä.

Gaitánin mielestä Carrascon pitää jatkossakin olla avauksen pelaaja, jos peli sujuu. Kaksikko pelaa samalla pelipaikalla, joten kilpailu avauksen paikasta tällä kaudella on ollut suurta.

– Näiden kuuden kuukauden aikana en ole ollut missään vaiheessa valmentajan pyytämällä tasolla. Olen täällä Atléticossa pitkälti hänen ansiostaan, sillä Simeone onnistui vakuuttelemaan minut tänne. En tiedä kadunko siirtoani, mutta jokainen pelaaja haluaa pelata paljon. On äärimmäisen vaikeaa saada tilaa tämän tasoisessa seurassa.

– Carrasco on loistava pelaaja. En minä ole häneltä mitään pelipaikkaa voittanut – ainakaan vielä. Jos hän on minua parempi ja hänen pitää pelata voittaaksemme, niin tietenkin hänen pitää pelata.