Valencia virallisti viimein Simone Zazan lainasopimuksen eilen.

25-vuotias italialaishyökkääjä piti tänään ensimmäisen lehdistötilaisuutensa seuran pelaajana. West Hamissa kauden avauspuolikkaan lainalla pelannut kärki kertoi mielipiteensä siirrostaan, seuran ilmapiiristä ja kannattajista.

– Tämän seuran kannattajat ovat uskomattomia. Kun tulin katsomaan Espanyol-ottelua, niin oletin kannattajien näyttävän suuttumuksensa seuran tilannetta kohtaan, mutta mitä vielä. He kannattivat seuraa mahtavasti ja Espanyolin loppuminuuttien kavennusmaalin jälkeen Valencia pystyi pitämään johtoasemansa kannattajien avulla.

– Valencia on hyvin vaikeassa tilanteessa. Tiedän Cesare Prandellin pyytäneen minut tänne, mutta hänen eroamisen jälkeen oletin minun olleen vain Prandellin pyyntö. Heti seuraavana päivänä seurajohto kuitenkin soitti minulle ja he totesivat haluavansa minut tänne välittömästi. Heillä on täysi luotto minuun ja se on hyvin tärkeää.

– Tiedän Valencian tilanteen. Valitsin tämän seuran, koska he todella halusivat minua eniten kaikista. Haluan tuntea itseni arvostetuksi, jonka takia haluan tehdä paljon maaleja.

Zaza myönsi, ettei hän todennäköisesti pelaa vielä viikonlopun Villarreal-ottelussa.