Sevilla katkaisi myöhään sunnuntaina Real Madridin huikean 40 tappiottoman ottelun putken noustuaan takaa-ajoasemasta komeaan ja hyvin ansaittuun 2-1 -voittoon. Ottelun puhutuimpia hahmoja oli Real Madridin kapteeninnauhaa kantava toppari Sergio Ramos, joka sai kuunnella yleisön yli sadan desibelin voimakkuuteen yltäneitä vihellyksiä lähes aina palloon koskiessaan.

Sevillan junioriakatemiasta ponnistava Ramos ampui torstaina cup-ottelussa rankkarimaalin Sevillan verkkoon ja provosoi tuuletuksillaan sevillalaisyleisöä räikeästi. Sevillan seurajohto vaatikin La Ligaa tuomitsemaan Ramosin elehdinnän.

Sunnuntaina Ramos sai kuitenkin tuta karman lain. Jos Ramos oli saanut käytöksellään Sevillan kannattajat kiehumaan kiukusta, niin tänään oli maksun aika.

85. peliminuutilla kokenut puolustaja nousi korkeimmalle Sevillan keskityksessä, mutta puski epäonnekseen pallon Real Madridin oman maalin ylänurkkaan. Suoranainen maalintekijän maali, joita Ramosilta on yleensä totuttu näkemään viime minuuteilla vastustajan maaliin. Maali oli Ramosin ensimmäinen oma maali La Ligassa, mutta kuten ottelun selostajat muistuttivat, kaikkiaan Ramosin kolmas maali Sevillalle.

Sevillacontigo

@sevillacontigo
Rt si crees que #SergioRamos era hoy el delantero mas peligroso del #SevillaFC 😂😂😂

”Karma on olemassa”, Twitterissä ilakoitiin Ramosin kustannuksella.

Toinen piruilija muistutti siitä, että Ramosilta oli ”hieno ele olla tuulettamatta maalia vanhan kotiyleisönsä edessä”.

JAMÓN IBÉRICO

@aroquesihombre
Gran gesto de Sergio Ramos no celebrando el gol que ha marcado.

#CORDIALITY

Löytyy toki heitäkin, jotka haluavat muistuttaa kapteeni-Ramosin kiistattomista ansioista joukkueensa menestyksen eteen.

Zuhaib Hussain

@IMZuhaibHussain
Everyone quick to talk bad about Sergio Ramos but you all suddenly forgot how much he's done?! 🤔🤔🤔
#CaptainFearless
#HalaMadrid

Ramosin nimiin merkitty tasoitusmaali nosti Sevillan mukaan peliin, ja kun tuore Sevilla-hankinta Stevan Jovetic ampui lisäajalla kotijoukkueelle voittomaalin, seurasi Realin kenttäpelaajista pallon matkaa maaliin lähimpänä juuri Sergio Ramos.

Real Madrid johtaa edelleen sarjaa, mutta nyt vain pisteen erolla ennen Sevillaa. Real Madrid on tosin pelannut ottelun Sevillaa vähemmän.