Sevilla onnistui katkaisemaan Real Madridin 40 tappiottoman ottelun putken komealla 2-1 voitolla. Sevilla lähti otteluun altavastaajana, mutta kuitenkin äärimmäisen potentiaalisena ja vahvana sellaisena.

Ensimmäisellä jaksolla Sevilla oli odotetusti hieman rauhallisempi, kuin torstain kohtaamisessa. Real Madrid pelasi viiden puolustuslinjalla ja se näkyi isäntien hyökkäyspelissä. Sevilla ei nimittäin saanut aikaiseksi konkreettisia maalintekopaikkoja ja Madridin kolme keskuspuolustajaa saivat jatkuvasti pallot siivottua vaaralliselta alueelta pois.

Real Madrid tyytyi vastaiskuihin, kun Sevilla otti pallonhallinnan kontolleen. Toisella jaksolla Real Madrid sai pilkun, kun Dani Carvajal kaadettiin rangaistusalueella Sevilla-vahti Sergio Ricon toimesta. Cristiano Ronaldo ampui pallon varmasti vasempaan kulmaan ja Madrid oli menossa tärkeään voittoon, mutta mitä vielä.

Varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla Sergio Ramos puski pallon omaan verkkoon erikoistilanteesta ja lisäajan loppuhetkillä Stevan Jovetic laukoi boksin ulkopuolelta mahtavan laukauksen takakulmaan.

Sevilla nousi voitollaan vain pisteen päähän Madridista sarjataulukossa.