Voisi olettaa, että La Ligaan olisi helppo ostaa pelaaja ympäri maailman. Todennäköisesti maailman paras sarja, maailman parhaat pelaajat ja suurimmat joukkueet kiinnostavat ja motivoivat muiden sarjojen pelaajia, mutta mitä vielä. Ainakin puhuttaessa Leganésin tilanteesta.

Madridilaislähiöseura on sarjataulukossa kuudestoista, vain pisteen Deportivon takana. Ero seitsemäntenätoista olevaan Valenciaan on jo neljä pistettä, joten ainakin tällä hetkellä Asier Garitanon Leganés ei ole akuutissa putoamiskamppailussa. Silti jokin mättää – nimittäin pelaajien ostaminen.

Garitano myönsi eilisen Athletic-tasurin jälkeen, että pelaajien ostaminen Leganésiin on hyvin vaikeaa. Itse ottelun Leganés ansaitsi voittaa, mutta seuran kärki Darvin Machís epäonnistui jopa viidessä loistavassa maalipaikassa.

– Valmentajat aina haluavat tuoda uusia pelaajia mahdollisimman nopeasti. Minä kuitenkin tunnen Leganésin ja tiedän, että tänne on melkein mahdotonta tuoda pelaajia. Useat eivät halua tulla ja muut maksavat liikaa. Tässä siirtoikkunassa näemme sen jälleen. Meidän pitää kuitenkin jatkaa työntekoa, eikä etsiä tekosyitä.