Real Madrid ilmoittaa tukevansa täysin kapteeni Sergio Ramosia, jonka käytöksestä Sevilla teki virallisen valituksen Copa del Reyn torstain kohtaamisen jälkeen.

Ottelun 83. minuutilla rangaistuspotkussaan onnistunut Ramos joutui kotiyleisön hampaisiin, kun hän elehti näiden suuntaan, esitteli nimeään pelipaidassaan ja höristi korviaan. Pelin jälkeen mies kritisoi katsojia, jotka ”muistivat hänen äitiään ja solvasivat häntä ensimmäisestä minuutista lähtien”.

”Real Madrid haluaa ilmaista täyden ja ehdottoman tukensa kapteenillemme ja Espanjan kapteenille Sergio Ramosille, jonka käytös on ollut esimerkillistä koko hänen uransa ajan ja tehnyt hänestä arvojen malliesimerkin kaikille jalkapallo- ja urheilufaneille”, madridilaisseuran tiedotteessa todettiin.

Seura sanoo, että se on ollut taipumaton soveltaessaan ehdotonta nollatoleranssia väkivaltaa ja lajin imagon tahrimista kohtaan.

”Tämän lajin pitäisi olla kohtaamispaikka ja liitto – ei paikka solvauksille, esineiden heittelylle tai minkäänlaiselle väkivallalle.”

Real Madrid nousi viime hetkillä 3–3-tasapeliin ja venytti tappiottomien ottelujensa putken jo 40 ottelun mittaiseksi.

Lähde: Goal.com