Kuva: Getty Images

PORTSMOUTH, ENGLAND - JANUARY 26:  Kevin-Prince Boateng of Portsmouth battles with Julien Faubert of West Ham during the Barclays Premier League match between Portsmouth and West Ham United at Fratton Park on January 26, 2010 in Portsmouth, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Uutiset

TS: Real Madridissa kaksi ottelua pelannut laitapelaaja Turun Interin testissä

 

Turun Sanomien mukaan ranskalainen Julian Faubert harjoittelee parhaillaan Turun Interin mukana. 33-vuotias Faubert saapui Turkuun äskettäin ja on jo osallistunut seuran harjoituksiin.

Faubert tunnetaan parhaiten ajastaan West Hamin paidassa Valioliigassa, mutta Le Havressa syntynyt laitapelaaja on edustanut myös Real Madridia. Faubert siirtyi Madridiin lainalle tammikuussa 2009, mutta pelasi seurassa lopulta vain kaksi ottelua.

Faubertin Madrid-siirtoa pidetään seuran historian yhtenä kummallisimmista. Espanjalaislehtien mukaan pelaaja ei kerran ilmestynyt harjoituksiin luultuaan, että edustusjoukkueen pelaajilla oli vapaapäivä. Faubert nähtiin myös torkkumassa Real Madridin vaihtopenkillä eräässä kevään ottelussa.

Ranskan maajoukkueessa yhden maaottelun pelannut ja siinä maalin tehnyt Faubert on Interissä aluksi testillä, sillä turkulaisseura haluaa aluksi varmistua pelaajan fyysisestä kunnosta.