Kuva: Getty Images

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 10:  Aleix Vidal of FC Barcelona runs with the ball during the La Liga match between FC Barcelona and Deportivo Alaves at Camp Nou stadium on September 10, 2016 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Uutiset

Estadio Deportivo: Sevilla on kiinnostunut ottamaan Barcelona-puolustajan takaisin

 

Espanjalaisen Estadio Deportivon mukaan Sevilla harkitsee hankkivansa Barcelonan Aleix Vidalin takaisin Andalusiaan.

Sevilla myi Vidalin Barcelonaan puolitoista vuotta sitten 17 miljoonalla eurolla, mutta laitapuolustaja ei ole saanut kertaakaan Barcelona-uransa aikana vakituisesti seurassa peliaikaa. Kuluvalla kaudella Luis Enrique on jättänyt jalkapalloilijan jatkuvasti ulos kokoonpanosta.

Espanjassa pidetään hyvin todennäköisenä, että Vidal jättää Barcelonan tässä siirtoikkunassa. Olisiko Sevillalla tarjota avauksen paikkaa? Riippuu formaatiosta, mutta tällä hetkellä tuskin.