Kuva: Getty Images

MADRID, SPAIN - MAY 22: Head coach Luis Enrique Martinez (L) of FC Barcelona celebrates after winning the Copa del Rey Final match between FC Barcelona and Sevilla FC at Vicente Calderon Stadium on May 22, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Uutiset

Barcelonalla komea Copa-tilasto – 11 kertaa puolivälierissä viimeisen 12 vuoden aikana

 

Barcelona eteni eilen Copan puolivälierävaiheeseen kaadettuaan Athleticin kotonaan lopulta 3-1. Barcelonalle Copan puolivälierät ovat hyvin tuttuja.

Seura on nimittäin ollut viimeisen 12 vuoden aikana 11 kertaa kilpailun puolivälierissä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana tuloksena on yhdeksän puolivälieräpaikkaa ja kolme peräkkäistä finaalipaikkaa viime vuosina. Barcelona on muutenkin hallinnut Copaa, sillä katalaanit ovat voittaneet kilpailun jopa 28 kertaa. Se on Espanjan ennätys.

Barcelona saa tietää puolivälierävastustajansa perjantaina, kun parit arvotaan Madridissa.