Kuva: Getty Images

MILAN, ITALY - MAY 28:  Lucas Vazquez of Real Madrid battles for the ball with Lucas Hernandez of Atletico Madrid during the UEFA Champions League Final match between Real Madrid and Club Atletico de Madrid at Stadio Giuseppe Meazza on May 28, 2016 in Milan, Italy.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
LoukkaantumisetUutiset

Atlético-puolustaja loukkaantui – otettiin puoliajalla vaihtoon

 

Atléticon Lucas Hernández kärsii parhaillaan lihasvammasta. 20-vuotias ranskalaispuolustaja loukkaantui tiistain Las Palmas -ottelussa ja Diego Simeone joutui ottamaan nuorukaisen vaihtoon puoliajalla.

Atléticon tiedotteen mukaan Lucas on käynyt tarkemmissa tutkimuksissa, mutta seura ei ilmoittanut pelaajan poissaoloaikaa. Atlético-kasvatti kuitenkaan tuskin ehtii palata kokoonpanon viikonlopun Betis-otteluun mennessä, joten Simeonen rotaatio Filipe Luisin kohdalla loppuu välittömästi.

Lucas on ollut kuluvalla kaudella rotaatiopelaaja niin topparin kuin laitapuolustajankin paikalla.

Atlético eteni toissa päivänä Copan puolivälieriin, vaikka Las Palmas hakikin vierasvoiton Calderónilta luvuin 3-2.