Kuva: Getty Images

PASADENA, CA - JUNE 07:  during the 2016 Copa America Centenario Group A match between Columbia and Paraguay at Rose Bowl on June 7, 2016 in Pasadena, California.  (Photo by Sean M. Haffey/Getty Images)
PääuutisetUutiset

Kolumbialaislehti: James kieltäytyi Chelsean miljoonatarjouksesta – Cristiano Ronaldo avusti

 

Kolumbialaisen Confidencial Colombia -sivuston mukaan Chelsea tarjosi Real Madridille noin kaksi viikkoa sitten 90 miljoonaa euroa James Rodríguezista.

Real Madrid antoi asiassa päätäntävallan Jamesille, joka olisi saanut huomattavan palkankorotuksen lontoolaisseurassa. James ei kuitenkaan suostunut neuvottelemaan siirrosta. Lehti kertoo Cristiano Ronaldon antaneen Jamesille neuvon, ettei kolumbialaisen kannata siirtyä Chelseaan.

Chelsean tarjous tuli tiedettävästi melkein välittömästi sen jälkeen, kun James totesi saattavansa jättää Madridin taakseen seurajoukkueiden MM-kisojen finaalin jälkitunnelmissa. Chelsea olisi rahoittanut suuren osan siirrosta Oscarista saamillaan miljoonilla.