Sevilla virallisti juuri Stevan Joveticin lainasiirron loppukaudeksi. Interistä saapunut 27-vuotias montenegrolaiskärki esiteltiin Ramón Sánchez Pizjuánilla medialle.

Jovetic kommentoi siirtoaan lehdistötilaisuudessa.

– Hyväksyin Sevillan tarjouksen, koska tämä on suuri seura, joka pelaa Mestarien liigassa hienon valmentajan alaisuudessa. Sevilla on taistellut läpi kauden kärkisijoista ja tavoitteenamme on yltää kärkikolmikkoon, sekä mennä pitkälle Mestarien liigassa.

– En aseta itselleni minkäänlaisia numerotavoitteita maalin suhteen, mutta mitä enemmän osun, sitä parempi. Kun aikoinaan siirryin Manchester Cityyn, niin minulla oli paljon loukkaantumisia ja sen jälkeen en saanut juurikaan vastuuta. Olen täällä nostamassa uraani uuteen nousuun.

Montenegrolaiskärki yllätti monet puhumalla sujuvaa espanjaa. Mistä se johtuu? Joveticilla on siihen varsin omaperäinen syy ja selitys.

– Opin espanjan kielen katsomalla paljon Serranon perhettä, kun olin nuorempi. En koskaan opiskellut kieltä, mutta siitä sarjasta ja muista espanjalaisista ohjelmista kieli jäi päähäni.

YLE esitti Suomessa kyseistä sarjaa vuosina 2007-2009.