Valencian katastrofaalinen kausi jatkuu jatkumistaan. Seuran ympärillä leijuva huono onni on myös pysynyt tiukasti Valencian lähettyvillä, eikä tällä menolla jätä seuraa helpolla. Valencia nimittäin menetti voittonsa lisäajalla, kun Osasuna onnistui tasoittamaan viimeisellä minuutilla ja nappasi El Sadarilla tasapelin luvuin 3-3.

Valencia sai ottelulle mahtavan alun, kun Munir el Haddadi ampui kauden kolmannen sarjamaalinsa vain kahden minuutin ottelun jälkeen.

Sitten alkoi Valencialta kannalta varsin ikävä Mario Suárez -show. Toppariksi pudotettu Valencia-pelaaja lahjoitti juniorimaisilla virheillään Osasunan ensimmäiset kaksi maalia. Tasoitusmaali lähenteli tragikoomisuutta, kun Suárez syötti boksinsa sisällä pallon suoraan Osasuna-kärki Oriol Rieralle ja katalaanilla oli helppo työ avata isäntien maalihanat.

Epäonnesta sai kärsiä myös isännät, sillä Riera puski juuri ennen puoliaikaa pallon kulmatilanteessa omaan maaliin ja Valencia lähti tauolle johtoasemassa. Se kesti tosin vain vartin, koska Suárez syötti toistamiseen pallon vaarallisessa paikassa Osasuna-pelaajalle ja Roberto Torres latasi pelivälineen sydämensä kyllyydestä ohi Diego Alvesin.

20 minuuttia ennen loppua Valencia meni jälleen johtoon, kun Martín Montoya teki kauden avausmaalinsa Dani Parejon mallikkaasta alustuksesta. Valencia sai neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä paikan varmistaa voittonsa, kun lepakoille vihellettiin rangaistuspotku. Parejo asettui laukomaan, mutta isäntien Mario Fernández veti pidemmän korren ja pysäytti kiistellyn Valencia-kapteenin laukauksen.

Lisäajalla se sitten tapahtui – kuten odottaa saattoi. Carlos Clercin ilmiömäinen yksilösuoritus pimensi Valencian illan täysin ja Voro Gonzálezin seura ei voittanut taaskaan. Viimeisestä sarjavoitosta on kulunut jo vajaat kolme kuukautta ja seura jatkaa seitsemännellätoista sijalla sarjataulukossa.