Levante tippui viime keväänä Segundaan, mutta tällä hetkellä valencialaisseura on nousemassa takaisin pääsarjaan hyvinkin pikaisesti. Levante nimittäin johtaa hyvin tasaista Segundaa jopa kuudella pisteellä ja seura on voittanut 19 ottelustaan 12. Toisena majaileva Getafe on vain pisteen edellä kolmantena olevaa Gironaa.

Segunda on jälleen tälläkin kaudella ehkä Euroopan tasaisin sarja, sillä jopa kymmenen joukkuetta ovat kahden pisteen sisällä toisistaan. Kuvaavaa on se, että kolmanneksi viimeisenä oleva Almería on vain ja ainoastaan viiden pisteen päässä nousukarsintapaikasta. Ottaen huomioon sen faktan, että sarjassa pelaa 22 joukkuetta, niin se on huima suoritus nimenomaan Segundalta. Sarja on siten ehdottomasti koko Euroopan tasaisin kaikilla mahdollisilla mittakaavoilla.

Viime kaudella pääsarjasta tippunut Rayo on valahtanut sarjataulukossa kuudenneksitoista, mutta madridilaisseura on vain muutaman pisteen päässä nousukarsintapaikasta.

Levante kaatoi eilen kotiottelussaan Lugon ja seura ei ole hävinnyt ainuttakaan kuluvan kauden kotiottelua. Valencialaisseura on tämän hetken todennäköisin sarjanousija, ellei jotain hyvin kummallista tapahdu kevätkauden aikana Espanjassa.