Atlético voitti Las Palmasin vieraskentällä Copan neljännesvälierien avausosassa lukemin 2-0. Atléticon maalit viimeistelivät Koke ja Antoine Griezmann.

Voitto oli äärimmäisen tärkeä punavalkoisille, joiden tuloskunto nimenomaan vieraskentällä on ollut varsin heikko kuluvan kauden aikana. Las Palmas lähti hakemaan avausosasta sellaista tulosta, jonka avulla seuralla olisi vielä konkreettinen sauma puolivälieräpaikan suhteen toisessa osassa Vicente Calderónilla. Sellaista saarelaiset eivät kuitenkaan onnistuneet saamaan, sillä Atléticon kaksi vierasmaalia riittävät hyvin todennäköisesti jatkopaikkaan.

Las Palmas otti odotetusti pallonhallinnan kontolleen, mutta Atlético onnistui kuitenkin luomaan huomattavasti enemmän maalipaikkoja kamppailun aikana. Parhaimmat maalipaikat syntyivät vieraiden Kévin Gameirolle, joka ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa paikoistaan huolimatta.

Atlético avasi maalihanansa kahdenkymmenen minuutin jälkeen, kun Koke pääsi laukomaan varsin vapaasti boksin ulkopuolelta pelivälineen verkkoon. Maalia edelsi Gameiron kaksi loistopaikkaa, joten vieraiden maali oli ollut jo pidemmän aikaa tuloillaan.

Griezmann viimeisteli loppulukemat toisen jakson alussa Gameiron esityöstä päällään.

Toinen osa pelataan ensi viikolla Madridissa.

Las Palmas-Atlético 0-2 (0-1)
0-1 Koke (24.)
0-2 Antoine Griezmann (50.)