Chelsean luotsi Antonio Conte ei katso Kiinasta tulevia jättitarjouksia hyvällä. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin siitä, että Real Madridin portugalilaishyökkääjää Cristiano Ronaldoa houkuteltiin Aasiaan 300 miljoonan euron siirrolla ja 100 miljoonan euron vuosipalkalla.

Ronaldon kerrottiin kuitenkin kieltäytyneen tarjouksesta. Conte ei halua uskoa tietojen olevan totta.

– Mielestäni se on uskomaton tarina. Puhumme isosta, isosta, isosta rahasta. En halua luottaa tähän, Conte sanoi ennen Valioliigan 19. kierrosta.

Argentiinalainen Carlos Tevez solmi jo jättimäisen sopimuksen kiinalaisseuran kanssa, ja palkan on raportoitu olevan yli 700 000 euroa viikossa. Myös brasilialainen Oscar jätti Euroopan kentät.

– En halua uskoa tähän. Koska mielestäni puhumme rahamäärästä, joka ei ole oikein. Näin edellisen sopimuksen, edellisen sopimuksen Carlos Tevezin kanssa. Puhumme isosta rahasta. Tämän tyyppinen tarjous on uskomaton, ja pelaajien on erittäin vaikeata sanoa ”ei”, pohti Conte.

– Mutta minun on oltava rehellinen, mielestäni se ei ole oikein. Tämä ei ole oikein. Koska rahaa pitää kunnioittaa, ja sitten tulee näitä tarjouksia, tämän tyyppisiä tarjouksia… mutta en ole samaa mieltä tästä tilanteesta.

Lähde: Goal.com