Real Madrid oli jo edetä lohkovoittoon Mestarien liigassa. Los Blancos menetti lopulta kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään 2-2-tasapeliin Borussia Dortmundia vastaan. Se tiesi saksalaisille lohkovoittoa.

Ottelu alkoi hyvin vauhdikkaasti. Molemmat hyökkäsivät riistojen jälkeen usein nopeasti, mikä johti päästä päähän -aaltoiluun.

Ensimmäisen puolituntisen aikana nähtiin muutama maalipaikka. Koirankopista välillä ulkoilemaan päässyt James Rodríguezkin pääsi yrittämään pariin kertaan – ei tulosta.

28. minuutilla Real onnistui avaamaan maalihanat. Daniel Carvajalilla oli kaikki aika oikealla laidalla seurata Karim Benzeman juoksua maalille. Oikea-aikainen syöttö, ja Benzemalta puttaus sisään.

Vieraiden tasoitus oli lähellä reilu kymmenen minuuttia myöhemmin. Dortmundille vihellettiin vapaapotku erinomaisesta paikasta Luka Modricin rikkeen myötä. André Schürrlen laukaus painui Realin muurin läpi, mutta Keylor Navas reagoi nopeasti ja venytti erinomaisen torjunnan.

1 - Casemiro in the 1st half:
8 recoveries, the most
5 tackles, the most
8 duelos won, the most
Stopper.

Toisen puoliskon alussa Real näytti jo sinetöivän lohkovoittonsa. Dortmundin kohtuullisen paikan jälkeen Benzemalle haettiin maalia kahdesti. Ensimmäisen tilanteen Roman Weidenfeller pelasti, mutta toista ei. Rodríguezin keskitys liiteli tarkasti ranskalaiselle, joka nikkasi pallon verkkoon.

Maali oli Benzeman uran 50:s Mestarien liigassa. Hän nousi kaikkien aikojen listalla jakamaan viidettä sijaa maanmiehensä Thierry Henryn kanssa. Samalla Benzema ohitti Real Madrid -legenda Alfredo Di Stéfanon.

50 - Karim Benzema is the sixth different player to reach 50 goals in the #UCL. Delicatessen.

7 - James Rodríguez has made more assists than any other Real Madrid player this season (all competitions). Jewel.

Dortmund ei luovuttanut. Tunnin pelin jälkeen ylös noussut Marcel Schmelzer löytyi puolustulinjan selustasta. Vasen pakki tarjoili maalin eteen, ja Pierre-Emerick Aubameyangilla oli helppo työ kaventaa 1-2:een.

Hetkeä myöhemmin Real oli lyhyen ajan sisään pariin otteeseen hyvin lähellä kolmatta maalia. Ensin Weidenfeller venytti yhden käden torjunnan Cristiano Ronaldon laukauksen eteen. Sitä seurannut kulmapotku pelattiin Benzemalle, jonka puskun pelasti tolppamies.

Reilu kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa kotijoukkue tuli taas kahden tilanteen voimin. Ronaldon sijoitus kilpistyi tolppaan, ja hetkeä myöhemmin Weidenfeller torjui Sergio Ramosin yrityksen.

Maalitilanteiden vastaisesti ottelun neljännestä osumasta vastasi kuitenkin Dortmund. 88. minuutilla Aubameyang tarjoili, ja vaihdossa ottelun aloittanut Marco Reus viimeisteli tasoituksen.

Lohkon toisessa ottelussa Legia Varsova voitti Sporting Lissabonin maalein 1-0. Loppujen lopuksi Dortmund keräsi 14, Real 12, Legia neljä ja Sporting kolme pistettä.