Putoamisviivan alla majaillut Deportivo La Coruña pisti maanantai-iltana pystyyn oikein kunnon maalikarkelot ja teki tyhjiksi Real Sociedadin haaveet noususta Mestarien liiga -paikkaan oikeuttavalle neljännelle sijalle. 5-1 -voitto oli Deportivon suurin kotivoitto sitten lokakuun 2003, jolloin se kaatoi Atlético Madridin samoin 5-1 -numeroin.

OptaJose

@OptaJose
+4 - Deportivo have recorded their biggest win in a La Liga game at Riazor since October 2003 against Atletico (5-1). Party.

Voiton pääarkkitehti oli romanialainen Florin Andone, joka onnistui maalinteossa kahdesti. Andonen vire on ollut hurja, sillä hän teki vähintään yhden maalin nyt jo neljännessä perättäisessä ottelussa. Romanialaispelaajista saavutukseen on yltänyt aiemmin vain Gavril Balint vuonna 1992.

OptaJose

@OptaJose
4 - Florin Andone is the second Romanian player to score in four La Liga games in a row since Gavril Balint in 1992. Cobra.

12-vuotiaana Espanjaan muuttanut Andone kamppaili viime kaudella loppuun asti toisen sarjaportaan maalikuninkuudesta ja teki La Liga -debyyttinsä vasta tällä kaudella. Ensimmäisen liigamaalinsa 23-vuotias Andone teki 5. marraskuuta eikä tahti ole sen jälkeen hyytynyt.

Deportivon muista maaleista vastasivat Sidnei, oman rankkarinsa paluupallon maaliin laittanut Ryan Babel ja oman maalin tehnyt Sociedad-puolustaja Iñigo Martínez. Real Sociedadin toivonkipinän herättäneen 1-3 -kavennuksen teki Yuri Berchiche. Espanjan maajoukkuetoppari Martínezille ilta oli sysimusta, sillä hän paitsi ohjasi Andonen keskityksen omaan verkkoon, niin myös aiheutti Sociedadin kirin lopettaneen rankkarin.