Granada otti eilen kauden ensimmäisen sarjavoittonsa, kun Sevilla kaatui pienoisessa Andalusian derbyssä lopulta lukemin 2-1.

Sevilla-luotsi Jorge Sampaoli oli lehdistötilaisuudessa pettynyt omiensa esitykseen, sillä sarjakolmosena kamppailuun lähtenyt Sevilla oli pelillisesti paljon sarjajumbo-Granadaa jäljessä.

– En ala hakemaan minkäänlaisia tekosyitä tappiollemme. Granada pelasi hyvin ja ansaitsi täysin voittonsa, joten siitä ei liene seliteltävää. Me etsimme paljon maalintekopaikkoja, mutta lopulta emme löytäneet niitä juurikaan. Olen tietenkin pettynyt, koska halusin jatkaa meidän hyvien tuloksien putkea, mutta tänään se ei ollut mahdollista.

Sevilla jatkaa sarjataulukossa kolmantena, koska Atlético ei onnistunut voittamaan kotonaan Espanyolia. Sevilla pelaa ensi viikolla äärimmäisen tärkeän Lyon-ottelun Mestarien liigan päätöskierroksella. Sevilla pääsee jatkoon, jos andalusialaiset voittavat tai pelaavat tasan. Yhden maalin tappiokin kävisi, mutta suuremmalla voitolla Lyon menee Juventuksen kanssa jatkoon.