Radamel Falcao ihastutti Atlético-kannattajia kahden kauden ajan yli 70 maalillaan. Atletissa uransa parasta jalkapalloa pelannut Falcao nousi kyseisten kausien aikana maailman kuumimpien hyökkääjien joukkoon, mutta Atletin jälkeinen aika on ollut varsinaista mahalaskua – kuluvaa kautta lukuunottamatta.

30-vuotias kolumbialaishyökkääjä on nimittäin ollut tämän kauden aikana huimassa vireessä ja iskenyt tukun maaleja, minkä ansiosta Falcao on palannut ansaitusti Kolumbian maajoukkueeseen. Cadena Cope haastatteli kärkeä, joka kertoi muutaman yksityiskohdan ajasta, kun Falcao jätti Atléticon kesällä 2013.

– Atleti ei koskaan tarjonnut minulle jatkosopimusta. Monaco avasi ovensa siirrolleni ja olen hyvin onnellinen täällä. Koko maailma on tukenut minua täällä, olen tuntenut itseni tärkeäksi joukkueesssa ja kaikki pitävät minusta. Ymmärsimme kuitenkin Atléticon taloudellisen tilanteen ja seura on myynyt monet muutkin tähtensä – se kävi myös minulle.

– Olen äärimmäisen kiitollinen Atléticolle seurana ja heidän kannattajilleen. Minulle jäi kuitenkin tunne, että Atletin piti myydä tähtensä jatkaakseen taistelua kahta suurta vastaan.