Lauantaisessa El Clásicossa vastakkain asettuvat jälleen kerran Espanjan maajoukkueen kaksi pitkäaikaista tukipilaria, maajoukkueen vakiotopparit Gerard Piqué ja Sergio Ramos. Ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä tunnettu Barca-puolustaja Piqué vastasi Barcelonan Facebook-tilillä kannattajien kysymyksiin ja avasi myös suhdettaan Ramosiin.

– Minulla on hänen kanssaan hyvät välit. Vietämme maajoukkueessa paljon aikaa yhdessä, mutta El Clásicossa kaikki on toisin. Me molemmat puolustamme omia joukkueitamme, Pique vastasi.

Tulevan viikonlopun otteluun Piqué suhtautuu optimistisesti, vaikka Barcelonan viimeaikaiset tulokset ovatkin olleet vaisuja.

– Tietysti kilpailuasetelma tekee ottelusta vaikean, mutta uskon, että saamme kolme pistettä, koska pelaamme kotikentällä omien faniemme edessä. Nuorena ensimmäisiin tämän kaliiperin otteluihin suhtautui eri tavalla, mutta nyt ottelun tärkeyden osaa jättää sivuun ja keskittyä vain ja ainoastaan voittamaan.

– Paras muistoni El Clásicosta on 5-0 -voitto kotikentällämme. Se oli suurenmoinen kokemus. En muistele sitä hyvällä vain tuloksen takia, vaan myös siksi, koska se auttoi meitä voittamaan liigan, Piqué muistelee.

Lähde: Mundo Deportivo