Tammikuun siirtoikkuna avautuu tasan kuukauden kuluttua. Se on aiheuttanut liikehdintää myös Espanjassa, sillä monia siirtoja on jo sovittu, vaikka ne pystytään virallistamaan vasta tammikuussa.

Siihen listaan saadaan todennäköisesti eräs siirto lisää lähiaikoina. Kun Valencian päävalmentaja Cesare Prandelli varmisti Jaume Domenechin jäävän seuraan, niin se avasi välittömästi portin Mathew Ryanille. Ryan on joutunut kantamaan seuran kolmosvahdin viittaa harteillaan ja useiden espanjalaislähteiden mukaan Australian maajoukkuevahti on pyytänyt siirtoa Valencialta.

Marcan mukaan Osasuna on kiinnostunut lainaamaan loppukaudeksi Ryanin. Tällä hetkellä on selvää, ettei Ryan tule kuluttamaan myös kauden toista puolikasta katsomossa, joten Osasuna-siirto saattaa muuttua realismiksi lähiaikoina.

Ryan on todistanut olevansa riittävän hyvä maalivahti La Liga -tasolle ja Osasuna tarvitsee australialaisen tapaisen veräjänvartijan. Ryan tarvitsee tässä tilanteessa jatkuvaa peliaikaa, mutta uutisen mukaan Valencia päättää asiasta vasta kolmisen viikon päästä.

Valencia ja Osasuna ovat suoria kilpailijoita tällä hetkellä, sillä kummatkin taistelevat putoamista vastaan kuluvan kauden aikana.