Real Madrid otti varmat kolme pistettä sunnuntaina iltapäivällä kaadettuaan kotiottelussaan Leganesin puhtaasti maalein 3-0 (2-0).

Ottelun alku ei kovin paljon kotijoukkueelle luvannut. Selkeänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Real Madrid ei saanut peliään käyntiin kunnolla ja Jon Ander Serantes Leganesin maalilla sai olla ensimmäisen puolituntisen käytännössä työttömänä. Leganes ei tosin myöskään pystynyt kotijoukkueen maalia toden teolla uhkaamaan.

Vajaa kymmenen minuuttia ennen taukoa alkoi kuitenkin tapahtua. Isco vapautti Gareth Balen ja vasta jatkosopimuksen allekirjoittanut walesilainen pamautti pienestä kulmasta pallon verkkoon. Pian tämän jälkeen Alexander Szymanowskilla oli paikka tasoittaa, mutta lukemat pysyivät 1-0:ssa. Juuri ennen taukovihellystä Bale sitten iski toistamiseen, kun irtopallo vapaapotkun jälkeen putosi hänen linjalleen ja pallo oli jälleen Leganesin maalissa.

Kahden maalin johdossa Real Madrid saattoi lähteä toiselle jaksolle varsin rauhallisin mielin. Leganes ei kuitenkaan ollut luovuttanut ja peli aaltoili päästä toiseen. Balella oli muutamakin paikka täydentää hattutemppunsa ja toisessa päässä Szymanowski karkasi läpiajoon, mutta Keylor Navas torjui hienosti argentiinalaisen laukauksen.

Vartti ennen loppua ottelu sai niittinsä. Kentille paluun tehnyt Luka Modric vapautti Alvaro Moratan ja tämä laukoi numeroiksi 3-0. Ottelun lopussa ei enää todellista kamppailua pisteistä nähty ja Real Madrid tukevoitti asemaansa sarjataulukon kärjessä, vaikka loppunumerot kotijoukkuetta jonkin verran mairittelivatkin.

Real Madrid – Leganes 3-0 (2-0)
1-0 Gareth Bale (38.)
2-0 Gareth Bale (45+1.)
3-0 Alvaro Morata (76.)