Alkukautensa kolmella peräkkäisellä sarjatappiolla aloittanut Celta on noussut hienolla tavalla jälleen kärkikymmenikköön. Vigolaiset ovat parhaillaan tiukassa sarjataulukossa kahdeksannella sijalla.

Seurassa kolmannen kautensa aloittanut Tucu Hernández kommentoi seuran tilannetta lehdistötilaisuudessa. Chilen maajoukkuepelaajan mielestä Celta on parantanut huomattavasti peliään ensimmäisistä otteluistaan.

– Olemme parantaneet peliämme pikku hiljaa ja samalla nousseet takaisin ylös heikon alkukauden jälkeen. Tällä hetkellä pelaamme mielestäni korkealla tasolla. Olemme keskittyneet työntekoon ja pystymme taistelemaan tasaväkisesti kaikkia vastaan.

Seuraavaksi Celta kohtaa Las Palmasin. Vigolaislauma ei ole onnistunut voittamaan saarelaisia vieraskentällä viiteentoista vuoteen.

– Tiedossa on erittäin vaikea ottelu. Lähdemme hakemaan ainoastaan voittoa, emmekä halua tietenkään hävitä. Las Palmas pelaa todella hyvää ja kaunista jalkapalloa. He ovatkin yksi tämän sarjan vaikeimmista joukkueista vastustajille.