Kolme vuotta aikanaan Barcelonan presidenttinä toiminut Joan Gaspar kommentoi eilen La Ligan presidenttinä toimivan Javier Tebasin lausuntoja liittyen Barcelonaan.

Tebas sanoi toivovansa hieman enemmän kunnoitusta Barcelonan pelaajilta katsojia kohtaan. Kaikki sai alkunsa viikonloppuisesta Valencian ja Barcelonan välisestä ottelusta, jonka lisäajalla Barcelona teki pilkusta voittomaalin ja maalia juhlineet pelaajat provosoivat kotikannattajia kyseenalaisilla eleillä.

Se herätti eräässä kannattajassa niin voimakkaita tunteita, että hän päätti heittää muovipullon Barcelonan pelaajien sekaan.

– Barcelonan kannattajana odotan, että sarjan presidentti pahoittelee kommenttejaan. Jos hän pyytää anteeksi, niin voimme kääntää sivua ja jatkaa eteenpäin. Jos hän ei pyydä anteeksi, niin minusta se on anteeksiantamatonta. Sarjan presidentti, mietti hän sitten asiasta mitä tahansa, ei voi sanoa tuollaisia asioita julkisuudessa.

– Minusta tuntuu, että hän pelkää Barcelonaa. Jos hän ei pyydä anteeksi, niin mielestäni hänen pitää erota. Et voi yksinkertaisesti vihata mitään joukkuetta, etkä varsinkaan Barcelonaa. Mielestäni seura teki oikein, kun kritisoi Tebasin kommentteja.