Atlético Madridiin noin kaksi ja puoli vuotta sitten siirtynyt italialainen Alessio Cerci on palannut seuran joukkueharjoituksiin.

Keväällä Genoan paidassa vakavan polvivamman uhriksi joutunut laitahyökkääjä on viimein kuntoutunut loukkaantumisestaan. Cerci kävi toukokuussa polvileikkauksessa ja on kesästä lähtien harjoitellut Atléticon harjoituskeskuksessa fysioterapeutin kanssa.

Cercin historia Atletissa on varsin olematon. Roman kasvatti ehti olla seurassa vain syksyn 2014 ja siirtyi lainasopimuksen turvin Milaniin, kun Fernando Torres palasi samassa diilissä takaisin kotiinsa. Cerci ei onnistunut pelaamaan itseään Diego Simeonen sydämeen ja jäikin usein kokoonpanojen ulkopuolelle.

Italiassa loukkaantumiset olivat myös suuri osa Cercin elämää, eikä italialainen päässyt lopulta lähellekkään entistä tasoaan. Elokuun siirtoikkunassa Cerci oli siirtymässä Bolognaan, mutta siirto kaatui epäonnistuneeseen lääkärintarkastukseen.

Cerci tuskin pelaa ainuttakaan minuuttia Atléticon paidassa ennen tammikuun siirtoikkunaa, jolloin pelaajan on tarkoitus palata Italiaan.