Cristiano Ronaldon maalivireessä on parantamisen varaa.

31-vuotias portugalilainen on tällä kaudella tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien neljä maalia yhdeksässä ottelussa. Monelle muulle hyökkääjälle lukema olisi ihan ok, muttei Ronaldolle. Erityisen tahmeaa on viime aikoina ollut kotikentällä. Ronaldo on pelannut viimeiset neljä peliä Santiago Bernabéulla ilman maalia.

OptaJose

@OptaJose
4 - Cristiano Ronaldo has failed to score in four games in a row at Santiago Bernabeu for the first time (all competitions). Cloudy.

Espanjalaislehdistössä Ronaldo on saanut runsaasti painetta niskaansa maalittomuuden takia. Joukkuekaverit ovat ottaneet tehtäväkseen puolustaa seuran kaikkien aikojen maalintekijää.

– Kun on tottunut tekemään melkein 70 maalia kaudessa, maalien tekemisestä tulee melkeinpä riippuvuus. Meille hän on joukkueen tärkein pelaaja. Toivon, että hän tekee paljon maaleja, mutta hän ei ole kone. Hänelläkin on oikeus epäonnistua, Athletic Bilbaoa vastaan voittomaalin iskenyt Álvaro Morata sanoi AS:n mukaan.

– Cristiano tekee rajusti töitä maalien eteen, mutta tärkein asia on joukkue. Olen varma, että hän on iloinen La Ligan kärkipaikasta, Gareth Bale sanoi lehdistölle.

Realin puheenjohtaja Florentino Pérez puolestaan muistutti seuran vuosikokouksessa Ronaldon maaliennätyksistä.

– Hän on yksi jalkapallohistorian suurimmista. Hän oli taas (viime kaudella) Mestarien liigan maalipörssin ykkönen 16 maalilla. Hänestä tuli ainoa pelaaja, joka on voittanut maalitilaston neljä kertaa (Real Madridissa, yhteensä viisi kertaa).