Sevilla voitti sunnuntain alkuillan kamppailussa kotikentällään Atlético Madridin lukemin 1-0. Isäntien voittomaalin iski läpiajosta ranskalaissyntyinen Steven N’Zonzi kaksikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä.

Sevilla otti käyttöönsä heti alusta saakka korkean prässitason, eikä antanut vierailleen ollenkaan aikaa pelinrakentelussa. Kokonaan tilan vienyt Sevilla sai pelitaktiikastaan täydellisesti kiinni noin puolen tunnin kohdalla, kun Atléticolla oli huomattavia ongelmia päästä omalta puoliskoltaan hyökkäyskolmannekselle. Hieman ennen puoliaikaa yllättäen jälleen Atletin avauksessa ollut Ángel Correa epäonnistui läpiajossa.

Pitkiä pallonhallintajaksoja Atléticon puoliskolla järjestellyt Sevilla sai palkintonsa kaksikymmentä minuuttia ennen loppua, kun Luciano Vietto nosti pallon ylös nousseelle N’Zonzille, joka pääsi juoksunsa ansiosta vastakkain Jan Oblakin kanssa. Sevillan keskikenttäpelaaja ei erehtynyt ja viimeisteli pelivälineen varmasti vieraiden verkkoon.

Atlético joutui hakemaan tasoitusmaalia vajaamiehisenä Koken saatua toisen keltaisen korttinsa, kun Atlético-kasvatti tuli hieman myöhässä kaksinkamppailutilanteeseen keskikentällä. Diego Simeonen ryhmä kuitenkin hallitsi pelitapahtumia Sevillan puoliskolla vajaamiehisenä yrittäen hakea tasoitusmaalia siinä kuitenkaan onnistumatta.

Lopulta Sevilla voitti ottelun ja siirtyi ainakin hetkellisesti sarjakärkeen. Sarjajohtajan paikka on vielä auki, sillä Real Madridilla on illemmalla mahdollisuus mennä sarjan kärkeen, kun Zinédine Zidanen joukot isännöivät Athleticia.

Sevilla-Atlético 1-0
1-0 Steven N’Zonzi (73.)