Cristiano Ronaldolla on sosiaalisen median kanavissa yli 244 miljoonaa fania. Aina päivitykset eivät mene ihan nappiin, vaikka aikeissa ei välttämättä olisi mitään pahaa.

Mediassa on kohistu Ronaldon Instagram-päivityksestä, jossa hän pitää jalkaansa Buddha-patsaan jalustan päällä. Myös Facebookiin ladattu kuva on kerännyt poikkeuksellisen paljon vihaista palautetta ihmisiltä, joiden mielestä teko oli hyvin epäkunnioittava.

Bom dia

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

– Cristiano Ronaldo, olen fanisi. Mutta sinun pitäisi kunnioittaa meidän Buddhaamme, olet sitten kristitty, muslimi tai hindu. Sinulla on paljon kannattajia näistä uskontokunnista. Pyydän, älä tee tällaista, Waz Tniym Gnian Hkt kommentoi Facebookissa.

– Tämä on epäkunnioittavaa… Miten hän voi laittaa jalkansa Gautam Buddha -patsaan päälle… En odottanut tällaista typeryyttä Ronaldolta…. Sir, tänään menetit yhden fanisi, Shubham Pandey kommentoi.

Madridilaislehti AS on jo ehtinyt selvittää asiaa tarkemmin. AS tietää kertoa, että Ronaldon sosiaalisen median kanavista vastaa Marisa Mendes, agentti Jorge Mendesin tytär.