Atlético Madrid julkaisi juuri verkkosivuillaan tiedotteen, jossa ilmoitettiin Yannick Carrascon tehneen jatkosopimuksen vuoteen 2022 saakka.

Carrascon palkka nousee huomattavasti ja samalla Belgian maajoukkuepelaajan ulosostohinta nousi 100 miljoonaan euroon. Ennen jatkosopimusta Carrascon ulosostoklausuuli oli vajaat 40 miljoonaa, joten hinnan suureneminen on valtava.

Carrasco on ollut läpi alkukauden suorastaan loistavassa vireessä. Nopea laituri on jo nyt tehnyt viisi maalia, joka on sama määrä, mihin 23-vuotias laituri ylsi koko viime kaudella.

Atléticon urheilutoimenjohtaja José Luís Caminero on tyytyväinen siitä, että osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

– Jatkosopimus on suuri uutinen kaikille seuran kannattajille. Carrasco on kehittynyt huimasti viimeisen vuoden aikana. Vaikka puhumme nuoresta pelaajasta, niin hän on juuri sellainen kaveri, joka ottaa joukkueen reppuselkäänsä pahassa paikassa. Carrasco on samalla loistava persoona, joten mikäs sen parempi.

– Hänen nopeutensa ja laukauksensa antavat meille useita erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyksessä. Hän on todella vaarallinen pelaaja jatkuvasti kentällä. Olemme todella onnellisia siitä, että pystymme tekemään jatkosopimuksen hänen kaltaisensa pelaajan kanssa, koska hän vie joukkuetta eteenpäin jatkuvasti.

Carrascolla on mahdollisuus jatkaa maaliputkeaan sunnuntaina, kun Atlético vierailee Ramón Sánchez Pizjuánilla Sevillassa.

Squawka

@Squawka
Yannick Ferreira-Carrasco's LaLiga season by numbers:

8 games
84% pass accuracy
16 take-ons
9 chances created
3 goals
2 assists

Squawka Live

@Squawka_Live
OFFICIAL: Atletico confirm that Yannick Ferreira-Carrasco has signed a new contract which will keep him at the club until 2022.