Paco Jémez sai potkut Granadasta keskiviikkona huonojen tuloksien takia. Kanarialaisvalmentaja kommentoi tapahtunutta Marcalle eilen. 46-vuotias Jémez kertoi syyt potkuille ja totesi samalla päätöksen olleen seuran kannalta todennäköisesti oikea.

– Hävittyämme Alavésille tiesin, että potkut ovat lähellä ja niinhän siinä sitten kävi. Keräsimme kuudessa ottelussa ainoastaan kaksi pistettä, joten tietenkin olen ainoa syyllinen tapahtuneeseen. Tein virheitä, jotka olivat ainoastaan minun, eivätkä kenenkään muun. Olen toisaalta vihainen, etten pystynyt näyttämään todellista osaamistani ja tietotaitoani. Mielestäni asiat olisivat menneet parempaan suuntaan ajan kanssa.

– Silti ymmärrän potkuni, koska seura ajatteli urheilullista tilannetta. Seurajohdon mielestä tämä oli paras vaihtoehto ja hyväksyn sen. Jalkapallo on tälläistä, koska jos tulokset ovat huonoja, niin ensimmäinen, joka lähtee on valmentaja. Jalkapallo toimii tällä tavalla, eikä siinä ole mitään uutta.

– Sopimukseni oli kolmevuotinen, mutta siinä oli klausuuli, minkä mukaan sitä pystyy muokkaamaan jokaisen vuoden jälkeen, joten Granada maksaa vielä vuoden ajan palkkani.

Jémez avasi tulevaisuudensuunnitelmiaan.

– En ole ajatellut tulevaisuuttani sen suuremmin, koska minulla ei ole ollut aikaa ajatella tilannetta. Kaikki tapahtuivat sen verran nopeasti. Katson jalkapalloa, opiskelen englantia ja lähden välittömästi A Coruñaan perheeni kanssa.