Espanjan A-maajoukkuevalmentaja Julen Lopetegui julkaisi pelaajalistansa Italiaa ja Albaniaa vastaan pelattaviin MM-karsintaotteluihin. Mukana on pienoisia yllätyksiä, koska maajoukkueen mukaan pääsivät sellaisia pelaajia, jotka eivät pelaa säännöllisesti seurajoukkueissaan.

Espanjan pelaajalista MM-karsintaotteluihin:

David de Gea, Sergio Rico, Pepe Reina; Nacho Fernández, Sergio Ramos, Gerard Pique, Dani Carvajal, Jordi Alba, Javi Martínez; Koke, Saúl, Sergi Roberto, Sergio Busquets, David Silva, Lucas Vázquez, Thiago, Iniesta, Isco; José Callejón, Vitolo, Morata, Diego Costa, Nolito.

Lopetegui kommentoi tilaisuudessa valintojaan.

– Callejón oli lähellä tulla valituksi jo edelliselle listallemme ja hän tuo peliimme uusia vaihtoehtoja. Rico pelaa todella kovalla tasolla illasta toiseen ja hän pystyy auttamaan meitä – sen takia hän on jälleen mukana.

Aymeric Laporte ei koskaan ollut meille vaihtoehto, koska hän ei ole kansalaisemme. Tykkään paljon Cesc Fábregasista, mutta maajoukkueeseemme eivät mahdu silti kaikki, joista pidän. Minulla on esimerkiksi Kokeen maksimaalinen luotto sillä pelipaikalla.