Gareth Bale on keksinyt, mikä auttaa Real Madridia saavuttamaan havittelemansa mestaruuden kuluvalla kaudella – johdonmukaisuus.

Walesilaisen mukaan madridilaiset kärsivät viime kaudella johdonmukaisuuden puutteesta. Tuolloin valkopaidat jäivät sarjataulukossa pisteen verran Barcelonan taakse.

– Tarvitsemme enemmän johdonmukaisuutta. Viime kauden loppu oli meiltä hyvä, mutta tarvitsemme paremman kauden alun ja keskivaiheen, Bale kertoi talkSportin haastattelussa.

– Kaikkein johdonmukaisimmat seurat voittavat liigoja. Viime vuonna olimme lähellä, mutta emme riittävän lähellä. Töitä pitää tehdä yhdessä vielä kovemmin. Toivottavasti saamme nostella voittopokaalia tämän kauden päätteeksi.

Neljättä kauttaan valkopaidoissa pelaava Bale ei ole aina saanut nauttia vain kehujen tulvasta, vaan kritiikkiäkin on satanut. Walesilainen kertoo ottaneensa kaikesta opikseen.

– Olen iloinen kritiikistä, sillä se teki minusta vahvemman ihmisen ja vahvemman pelaajan. Opin enemmän, kun asiat eivät menneetkään hyvin. Hyödyin todella siitä, Bale totesi uransa takavuosista.

– Jalkapalloilijana haluan aina olla parempi. Se ajaa minua eteenpäin vuosi vuodelta. Hyvän kauden jälkeen seuraavana pitää olla vielä parempi. Se on iso haaste.