Katalaanilehti Mundo Deportivo haastatteli kesällä Barcelonasta Dortmundiin siirtynyttä Marc Bartraa. Topparin paikalla viihtyvä Espanjan A-maajoukkuepelaaja kommentoi huomista Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelua, kun Dortmund isännöi Real Madridia.

– Olin lohkovaihearvonnassa varma, että Real Madrid tai Barcelona tulee lohkoomme. Real Madrid sitten lopulta tuli, mutta olisin halunnut Barcelonan vastaamme. Olisi ollut loistavaa palata kotiini ja pelkkä ajatus siitä saa minut kananlihalle. Real Madrid on sellainen vastustaja, jota vastaan haluan pelata juuri Mestarien liigassa.

– He ovat todella haastava vastustaja, koska Madridilla on kova joukkue. Tavoitteemme on silti joka tapauksessa mennä jatkoon. Myöhemmin näemme olemmeko ykkösiä tai kakkosia lohkovaiheen päätöksessä.

– Olen kohdannut Real Madridin junioreita jo lapsuudestani lähtien, kun pelasin heitä vastaan Barcelonan paidassa. Nyt hieman vanhempana olen pelannut useita kertoja heidän edustusjoukkuetta vastaan ja tietenkin huominen ottelu on minulle niin sanottu derby.