Real Madrid jäi lauantaina 2-2 -tasapeliin Las Palmasin vieraana, ja yksi illan puheenaiheista oli Cristiano Ronaldon aikainen vaihto. Taituri itse ei tuntunut Zinédine Zidanen ratkaisua ymmärtävän. Ronaldo oli läpi ottelun turhautunut, ja tarvinnee yhä aikaa täyteen pelikuntoon.

– Ronaldo oli eilen täysin saamaton. Hän palasi loukkaantumisensa jälkeen 12. elokuuta eikä hänen kroppansa ole vielä täysin palautunut. Ongelma on, ettei Cristianon pää ymmärrä sitä ja hän haluaa antaa kaikkensa, kuten aina, Marcan kolumnisti José Félix Díaz kirjoittaa.

– Vaihto ei ollut hänen mieleensä, mutta vielä vähemmän hänen oma peliesityksensä Las Palmasia vastaan. Ja Zidane osoitti, että tällaisia vaihtoja on luvassa lisää.

– Ronaldon jalkapallo edellyttää hyvää kuntoa. Portugalilainen ei ole vielä täydessä kunnossa, mutta hän ei lakkaa yrittämästä. Hän katseli kohti maalia aina pallon lähestyessä, ja jos kanssapelaajat eivät nähneet häntä, hän levitteli turhautuneena käsiään, Díaz kuvailee.

Seuraavan tilaisuutensa loistaa Cristiano Ronaldo saa tiistaina Dortmundissa, kun Real Madrid matkustaa Mestarien liigan ottelussa Borussian vieraaksi.