Athletic Bilbao voitti lauantai-illan kamppailussa Sevillan kotonaan lukemin 3-1. Kotijoukkue siirtyi johtoon ensimmäisen jakson puolivälissä. Mikel San José sai pallon jalkaansa viidessä metrissä kulman jälkitilanteesta ja Espanjan maajoukkueringissä oleva puolustaja ei erehtynyt paikastaan.

Samir Nasri toi vierailijat tasoihin toisen jakson alkuminuuteilla, kun Sevillan loistavasti rakennettu hyökkäys päättyi laukaukseen, jonka jäljiltä pallo kimposi ranskalaisen jalkaan ja Nasrilla oli helppo työ viimeistellä tasoitusosuma. Sevillan ilo ei kestänyt kauaa, sillä Mikel Balenziaga viimeisteli mahtavan yksilösuorituksen jälkeen voittomaalin. Maali oli laitapuolustajan uran ensimmäinen 336 ammattilaisottelussa.

Pelin kohahduttavin tilanne nähtiin lisäajalla, kun Sevillan maalivahti Salvatore Sirigu löi tahallaan Aritz Adurizia selkään ja sai suoran punaisen. Maaliin astellut keskikenttäpelaaja Vicente Iborra ei pystynyt estämään Adurizia, ja baski iski ottelun viimeisen maalin.