Villarrealin loppukesä on ollut melko synkkä. Päävalmentaja Marcelino sai potkut pari viikkoa sitten, eikä Fran Escribán aika ole alkanut kovin suotuisasti.

La Ligan avauskierroksella viime kauden nelonen pelasi 1-1-tasapelin Granadaa vastaan. Suurella vaivalla hankittu lippu Mestarien liigaan puolestaan hukattiin, kun Monaco osoittautui karsinnoissa vahvemmaksi. Avausosan Villarreal hävisi kotonaan 1-2, ja tiistai-iltana Monaco oli parempi lukemin 1-0.

– Se (pääseminen Mestarien liigan lohkovaiheeseen) ei vain ollut meitä varten. Joukkue teki parhaansa. Meillä oli joitain maalipaikkoja, mutta toisella puoliajalla asiat vaikeutuivat, Escribá sanoi lehdistölle.

– Meillä ei ole mitään hävettävää, ja nyt meidän on ajateltava positiivisesti. Tietysti meitä ärsyttää, mutta velvollisuutemme on nousta ylös ja pelata hyvä kausi sekä La Ligassa että Eurooppa-liigassa.

– Aiomme päästä sekä henkisesti että fyysisesti takaisin omalle tasollemme. Olen varma, että tulemme näkemään sen Villarrealin, jonka ihmiset haluavat nähdä.

Villarreal kohtaa seuraavaksi Sevillan La Ligan puolella tulevana sunnuntaina. Villarrealin kausiennakon voit lukea tästä.