La Ligan sarjanousija Deportivo Alavés on vahvistunut kahdella uudella pelaajalla. Seura kertoo verkkosivuillaan, että keskikenttäpelaaja Marcos Llorente ja puolustava keskikenttäpelaaja Víctor Camarasa liittyvät seuraan vuoden lainasopimuksilla.

Llorente saapuu sarjanousijaan Real Madridin organisaatiosta. Tekninen keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella 30 ottelua seuran reservijoukkueessa. 21-vuotias espanjalainen pelasi myös edustusjoukkueessa kahdessa La Liga -ottelussa tultuaan vaihdosta kentälle. Llorente oli Real Madridin mukana myös tämän vuoden USA:n kiertueella.

Camarasa puolestaan tulee Alavésin riveihin Levantesta. Keskikenttäpelaaja oli jo viime kaudella La Ligassa hyvin esillä, kun 22-vuotias espanjalainen esiintyi 34 sarjaottelussa. Camarasa teki otteluissa myös kaksi maalia ja antoi kolme maalisyöttöä.

Camarasa tuo Alavésin joukkueeseen kaivattua kokemusta La Ligasta, kun pelaajalle on ehtinyt kertyä sarjassa 61 ottelua. Keskikenttäpelaaja on esiintynyt myös Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.