Bayern-manageri Carlo Ancelotti kertoi Daily Telegraphille, että Lionel Messi sekä Cristiano Ronaldo olisivat voittaneet monta Ballon d’Oria enemmän, jos toinen ei olisi olemassa.

Ancelotti, joka toimi aikaisemmin Real Madridin päävalmentajana kertoi yksityiskohtia Cristiano Ronaldosta ja Lionel Messistä.

Puhuessaan Daily Telegraphille italialainen kertoi, miten Portugalin ykköstykki tuntee hänen suurimman kilpailijansa ja viisinkertaisen Ballon d’Or -voittajan.

– Ihmiset aina kysyvät minulta Messistä ja Ronaldosta, mutta totuus on, että emme viettäneet Madridissa päivittäin aikaa puhuen Messistä, Ancelotti sanoi.

– Cristiano kunnioittaa Messiä paljon, he työntävät toisiaan uusiin haasteisiin, kohti uusia ennätyksiä ja kohti uusia tapoja tehdä maaleja.

– Ronaldo allekirjoitti sopimuksen Manchester Unitedin kanssa vuonna 2003, ja pelasi ensimmäisen kansainvälisen turnauksensa vuonna 2004. Kaksitoista vuotta myöhemmin hän on edelleen Euroopan suurin tähti – se on uskomatonta.

– Jos jompikumpi heistä ei olisi olemassa, Ronaldo tai Messi olisi voittanut kahdeksan Ballon d’Oria, kun nyt Cristiano on voittanut kolme ja Messi viisi.

– Valmentajana olin hyvin iloinen, kun minulla oli Ronaldo käytettävissäni. Halusin peluuttaa häntä joka viikko ja hän halusi samoin.

– Hän ei koskaan mennyt nukkumaan ilman huolta siitä, olisiko hän valmis vai ei seuraavassa pelissä.